2/24/2010

Cosy

3

Viimased kolm päeva/õhtupoolikud on olnud väga seltskondlikud. Tasapisi tekivad juba süümekad, et ei õpi korralikult. Aga natuke lähemalt siis.
Esmaspäeval käisin koos Judith1, Judith2, Nicole ja Frediga kinos. Vaatasime filmi "Brothers". Soovitan seda filmi kõigil vaadata. See on natuke "Schindler's list'i" või siis "Admirali" moodi, ainult et ta ei ole nii ajalooline, aga teema on siiski väga tõsine. Nimelt räägib film Afganistani sõjast ja selle mõjust ameerika sõdurite peredele.
Tõesti hea film.



Siis teisipäeval olid mul loengud ainult kella 2-ni. Pärast seda käisin korraks Sürride korterist läbi ja edasi läksin koju, kuhu oli jõudnud Kerts. Pidime arutama seda, kas minna õhtul rokikasse mingile üritusele, aga otsustasime mitte minna. Rääkisime niisama igasugustest asjadest.
Õhtupoole otsustasin teha väikese uinaku, kuid sain just magama jääda, kui helistas G ja kutsus Püssi. Mkülas olles ütles ta, et ta vb tuleb Püssi, aga see on "maybe". No igatahes kutsusin Kirke ka kaasa. Oli tore õhtu. Nägin isegi Teelet, Hassan'i ja veel ühte nõokat, kelle nime ei tea. Oli selline mõnus õhtu, ning Püssis lasti ka normaalset muusikat, või noh, tegelikult ei olnud seal praktiliselt üldse muusikat, inimeste jutt oli sellest üle. Jõime natuke Püssi punast ja siis saatsime G bussile. Tee peal mängisime lumesõda ja maadlesime niisama. Oli väga tore õhtu. Tagasiteel koju, tegime Kirkega veski juures lumeingleid (Kirke avastas täna, et seal kohas olid kaamerad väljas :P). Terve öö oli kuidagi jahe magada ja hommikul selgus, et olime unustanud õhtul radika tööle panna. No wonder! :)
Täna, ehk siis EV iseseisvumispäeval, kokkasime Kirkega terve hommikupooliku. Kella 1 paiku tulid järjest külalised: Kerttu, Tiina, Liis, Maarja ja Karl. Olime Kirkega valmis teinud kahte sorti õunakooki (seda oli päris palju kokku), kaks Türgi pitsat, küüslauguleibasid. Tundus, et söök tuli hästi välja, sest õhtuks oli ta igatahes otsas enam-vähem. Lisaks söömisele jõime teed ja rääkisime niisama igasugustest asjadest. Tasapisi hakkas õhtupoole rahvas ka ära minema. Otsustasime, et vaatame filmi. Valik langes "Beaches" kasuks. See on film sõprusest. Poole filmi pealt läks Karl ära, sest ütles, et see film ei paku talle pinget. Okei, oleme ausad, treiler ei olnud just kõige intrigeerivam. Aga Karl, sa ei tea, millest sa ilma jäid. See oli väga hea film. Treiler ei andnud selle mõtet ja headust edasi. Soovitan ka seda filmi kõigil vaadata. Veidi pisarakiskuja film oli, aga väga südamlik ja hea. Ma olen avastanud, et vana aja filmid on päris kõvasti paremad, kui praegused, sest nad on ehtsamad. Praegu on kõik romantika- ja draamafilmid kuidagi ühest puust löödud. Lõpp on alati ette ennustatav. "Beaches" on muide 1988 aasta film.
Pärast filmi läks Maarja ka ära.

Sõbrad, tegite mu nädala taas kord nii toredaks. Homme lähen veel Marisele külla ning näen ka Maivet ja Janet ja Margust. Väga mõnus.
Kuigi peaks mõnikord õppima ka siiski.

Aga kõigile, kes seda blogi loevad, ning olid osalised minu selles õudselt õdusas nädalas, ütlen suure "Aitäh'i" ja kallistan kõiki kõvasti.

Mul on ikka nii vedanud teiega :)

PS: Kirke, aitäh tänase päeva eest. Nii lahe, et sa suudad taluda minu pidevaid sotsialiseerimishoogusid. Ja Mkülla tuled sa ka varsti!

3 comments:

Kerttu said...

Maria, sa vaatad lihtsalt valesid filme. Ma usun, et varem tehti ja tehakse ka nüüd häid filme, aga kui pidevalt ainult hollywoodi jura vahtida, siis võib ära manduda küll... ;)
Aitäh sullegi:)

Liis said...

Mhmh:) Oli tore. Kahju oli ära minna..

Pluxu™ said...

Oli äge tõesti. Aga päris hilja oli lõpuks juba...Taaskord sain ma lahkuma sättides kinnitust sellele, et filme vaadates nutan ma peamiselt vaid sisemiselt.
Aga see film oli hea. Ja päev oli hea. Lihtsalt äge oli. Niimoodi istuda ja olla ja süüa ja rääkida ja teed juua...Mhmhmhhh-Mh. =)