9/01/2009

Üli cool

0

Või peaks ütlema Über Cool???

Igatahes jah. Täna, või siis õigemini eile algas ülikool.
Läksin siis kella kolmesele instituudi kogunemisele ja avastasin, et Siim, kes lõpetas Nõo aasta enne mind, on ka sama asja õppimas, mis mina. See tegi meele kohe rõõmsamaks.
Siis pärast kogunemist läksin avaaktusele. Meil oli tunnikene aega ja chillisime niisama Siimuga Raekoja platsil. Tema ei tulnud sotside avaaktusele, kuid mina läksin. Igatahes läksin siis kohale, sain Jannega kokku, siis leidsin Marja üles ja siis nägin Reelikat. Nii tore oli üle hulga aja tuttavaid näha. Pärast sotside aktust käisin sürride korterist läbi ja oma korterist ka, kus kokkasin kiiruga endale praemuna (viimati olin söönud hommikul putru) ja vahetasin riided ning suundusin uuesti kesklinna Maailma juurde, kus pidi toimuma psühhide väike tutvumispidu.
Seal kogunes rahvas kokku, läks alksipoodi, ostsime omale joogid ja siis Pirole. Seal tehti väike tutvumismäng, mille käigus sai päris palju teada oma kursakaaslastest. Sain tuttavaks Mihkliga, kes mängib kitarri, laulab ja kuulab head muusikat. Sain tuttavaksi Triinuga (Triiniga?), kellele meeldib ka noortevahetustel käia.
Ühesõnaga, esmamulje on väga hea. Ma ei kahetse üldse, et psühhi õppima läksin.
Loodan, et edaspidigi nii lahe saab olema;)



Tore!

0 comments: