4/08/2008

WiFi

0

Ühel päikselisel päeval eelmisel nädalal, kui jalutasin Veroga Nõo pääl, sis tegime oma teooria, miks ühika nett nii kõikuv on. Nimelt ronisime turnikatel, kui avastasime, et ühika katusel on mingi mast ja oletasime, et see on WiFi mast. Siis nägime, et sinna peale maanduvad pidevalt harakad. Ja ma järeldasime, et kui on masti peal üks harakas, siis on nett aeglasem. Kui kaks, siis vahelduva eduga ära. Kui kolm, siis on nett täitsa ära. Aga kui netti pole mitu päeva, siis ehitavad harakad masti otsa pesa...
Good explanation:D

Igatahes eelmine nädal oli suht lebo. Nv-l käisin Marise pool, sain kokku ka Kadiga. Tšill oli. Laup hommikul käisin jaanalinnufarmis töövestluses. Phmt saan seal juba maikuus tööle minna. Õhtupoole läksime onu Vello poole- tal oli synna. Pidin Clayd ja Tonyt hoidma. Clayga oli lihtne- ta on avastanud arvutimängude võlu. Samas Tonyga pidin autodega mängima. Tore oli. Ja siis sõime me koos kooki ka. Ta sõi kõik šokolaadi mu koogi pealt ära. Kreemi ka:D Armas. Ta on üldse väga armas. Clay ka.
Kunagi õhtul sain koju. Järgmine hommik käisin noortekas noorsoovahetuse koosolekul. Ja siis läksin Nõkku. Nv jooksul sain ma 3x autoga sõita ja nägin reedel ja laup mtv eu pealt Franzi top 10-t ning mtv est pealt Franzi laivi. Cool. Eile oli mata töö. Täna olid kemma, biuka ja geo tööd. Vene õps tahtis ka tööd teha, aga me ei lasknud. Huhh. Homme on Ristikivi peale töö etas ja inkas conditionalide peale. Ülehomme on vene tunna ja muusika töö. Viimast ma ei tee, sest esinen kooriga ballil.
Neljapäeval on ka ball. Ootan juba. Aint kaks päeva veel. Pühapäeval hakkab Rõuges igatahes noorsoovahetus.
kiirekiirekiire

0 comments: