2/23/2008

Tiina juurest

0

It's me again:D
Praegu olen sis Tiina juures. Sünnipäeval.
Kõik veel magavad niiet kasutan aega updeidiks.
Eile tulime siia sis häälega. Palju nalja sai. Olime jaotunud gruppideks: Kerttu&mina, Vero&Tiina, Kaie&Liis.
Nõos läks umbes 10 min et peale saada. Ebaharilikult kaua, aga hääletajaid oli ka palju. Saime suht normi auto peale. Mingi mees juhtis. Suht vaikne tyyp oli. Alles Tartu lähedusse jõudes hakkasime rääkima.(muide mina pidin koguaeg hääletama ja ees istuma) Tyyp oli just tulnud Manchesterist. Lahe! Rääkisin talle sis natsa oma Türgi tripist. Igatahes maha saime autost Ravila tn-l mis on kesklinnast nii kaugel kui üldse võimalik. KÕndisime Kerttuga sis umbkaudu kesklinna poole. Tuli välja et me saime maha tänaval kus asus biomeedikum. Kerttu oli rõõmus. Igatahes kõndisime sis risti läbi linna ja Puiestee tn-le. Seal hääletamispunkti kõndides helistas meile Liis ja ütles et nad hakkasid ka hääletama. Tiina oli just peale saanud mingile tyybile, kes viis nad veroga Väke-Maarjasse vist. Igatahes ütlesin Kerttule. et kui Kaie&Liis pole selleks ajaks peale saanud kui me sinna jõuame on see suht hale. Ja arvake ära? Nad polnud peale saanud. Hakkasime ka sis hääletama ja saime enne neid peale. Rekkale. VÄga huvitav oli. Juht oli just Rootsist laeva pealt tulnud ja rääkis,et ta suht magamata sest torm oli olnud. Igatahes päeva kild tuli sellest sõidust. Ma nimelt kysisin juhilt et mis on kõige ekstreemsem asi mis ta sõidu ajal teinud on. Ta ütles alguses et seda ta meile öelda ei taha aga lõpuks saime ikkagi teada. Tal oli mingi tsikk sõidu ajal süles olnud. Teadagi, mis nad seal tegid.
Igatahes ühes Rakvere teeotsas ei tahtnud me maha minna ja sõitsime enamvähem Araveteni. Sealt hääletasime juba peaaegu pimedas. Kerttu ütles et sealt suht raske peale saada aga ma sain auto pidama juba 5 min järel. Ja otse Rakverre. Kus oli alles vedamine. Tee peale jäi ju veel Tapa ja paar pisemat asulat. Me oleks võinud saada peale autole mis meid aint natsa edasi viis. JA mis kõige parem- me saime Rakveres täpselt sinna kuhu tahtsime. Juht oli vaikne. Auto oli luks.
Igatahes saime Rakveres ülejäänud kambaga kokku- olime viimased, kes kohale jõudsid aga aint 10 min hiljem kui teised. Seega arvestades seda, kui ringiga me tulime olime me suht kiired. ME pidime ju läbi Tartu kõndima ja ka sõit oli ringiga.
Igatahes Rakveres käisime toidupoes ja pärast seda läksime Tiina koju. Ootasime seal natsa ja sis viis Tiina vanaisa meid maale. Siin on täielik loss. Vapustav. Aga ma nyyd minema. Hiljem kirjutan edasi. Praegu saab pannkooke.
Õhtul läheb läbuks:D:D:D
bye!

0 comments: