2/21/2008

kopipeist sürrealistide blogist minu eelmise aasta kohta

0

Kuna minul pole isiklikku blogi siis kirjutan siia;) Inspireeritud kerttust ja kaiest

1 jaanuar 2007:

uusaasta tuli võrus, väga ebakainelt ja paljude musidega (olin sõprade pool võrus(mõned neist poisid))

veebruar:
ei tea täpselt millal, aga yhel hetkel ilmus kaie mu juurde ja küsis mcfly laule- nii me tuttavaks saimegi

märts- 406seltskond kuhu kuulus ka kerttu, sai asendamatuteks

aprill- ei mäleta sellest suurt midagi

mai:
ajalugu!!
hääletasime veroga tartusse ise hullult minides:D tore päev oli! ilm oli väga ilus ja palju nalja sai...tüüp kes meid peale võttis, andis paki kartulivahvleid ka:D lätlane oli:D suht kena;
5 mai käisin esimest korda ujumas. külm oli aga mõnuuuuuuus! hommikused enne kooli ujumised! kaiff! õhtused rannas peesitamised ja asfaldil paljajalu käimised!
puu otsas ronimine! turnikad! Lehto Salato!
Keemia eksam!
Ja ikkagi ajalugu!

Juuni:
kohe alguses biuka laager- dooh, ilgelt igav oli!
6 juuni- kaie sünna:D vägagi syrreaalne:D hommikul kell 4 päikesetõusu vaatama! külm oli ja plätud hõõrusid! Koperdav kits! Aga Tehtud! Õhtune piknik! Ja ajalugu jälle kord.
tööle minek! sisse harjumine! kehva vene keel:D
marise synna:D taaskord ebakaine:D aga video on siiani alles:D tore päev oli:D öö ka:D pidin öösel kell 2 linna peal jannele ja kitile vastu minema, sest nad tulid teatrist. ohtlik. paljud autod tahtsid peale võtta:D ebakaine:D
paadiralli korraldamine!
laulupeole minek!

Juuli:
laulupidu:D väga tore:D sai flyfanclubiga ringi tšillitud:D viru keskuses hängitud:D merit käis angelis! parim laulupidu siiani:D veider elva lauluõps, kes ütles et öösiti kehtib totalitaarne monarhia, päeval olgu sis demokraatia. Anyway direga tuli osadel jamasid sest nad jõid. Ja jälle Inge kaela, kuigi ta polnud kohalgi. Rongkäik, kus sai kenasti esinemiseks hääle ära karjuda,sest me koor oli nii kuum.
Paadiralli. Selle korraldamine. Esimesel päeval kohe alguses piletite müümine. Esinesid 2 Quick Start ja Weekend. Hale!!! Hale!!! Esimene sakkis ja teine tuli 2h hiljem lavale kui lubatud. Nõme! Ja ütles esimese lausena lavale tulles et Tere Rõngu rahvas:S Kui loll saab olla??? Teisel päeval jubga varakult kohale. Kell 12 pidin olema puzzlemängu kohtunik. Igav oli. Kaks tundi võtsin aega kui väiksed puzzlesid kokku panid. Ma oleks selle puzzle lõpus juba pimesi kokku pannud:D Anyway. Õhtul jõime starterit. Sellist energialaksu pole enam suutnud tekitada. Ma ei teadnudki et energiajoogist saab purju jääda, aga me marise ja kitiga seda igatahes suutsime. Me jõi me ära kokku 12 pudelit. Igatahes esines tol õhtul vähemalt üks hea bänd. Drunken pillow. Smas tine bänd, mr happyman, sakkis täiega. Tuli 45 min hiljem lavale ja tegi aint 7 lugu. Hale! Õnneks ei pidanud ma neid nägema. Müüsin samal ajal pileteid. Aa jah, paadiralli ka:D Ralli oli tore. Sõitsid elvised. lumememmed, drag queenid. Pärast töö juures rääkisin nende lätlastega kes elviseid olid mänginud.
Minu sünna!!!! Seda oodata oli jube. Mitu päeva ennem juba ootasin. Kaie, Kerttu,Liis, Vero, Kirke, Maris tulid võrust, Maive Rõugest. Turismireis õppinud kiidiga Rõuge Ööbikuorus, sest ma töötan seal:ööbikuoru keskus,vesioinas, vaatetorn, kiik, ööbikuorg, tindiorg, koolimaja. Pärast seda mu poole- grillimine. Kas me ujusime ka??? Ei mäleta. Vihmamehed kaie ja liis. Õhupüss, twister, Muuseumiöö, öörahu rikkumine kell 4 jne:D ohjah tore!
Sugulastega sünnipäev. Lapsehoidmine.:D
Töö!

August:
Janne sünnipäev. Osad jõid, osad mitte. Pudelikeerutamine. Psühholoogia. Auto uksed läksid lukku ja võti oli seespool- akna kaudu võtmete koukimine- aken oli 10cm lahti. jne jne
Liisi sünna, kuhu ma kahjuks minna ei saanud.
Aga see eest. Vero synna! Kas me oleme juba kohal???:D(bussis); roosa vero rattaga hüppamas bussi tulles. Kodu arvamine. "Õunamahl", popkorn, sos:D, šampus, nilbused, puzzle, klaverimäng, öörahu järjekordne rikkumine:P, kuivand kana, ka maakad on inimesed! (oli vist nii?), mõnus buss, järgmine õhtu koju:D
Töö!!!

September:
Esimene koolipäev. Oi kui palju oli rääkida. Bibi kommid ja teeõhtu. Äärmiselt tore päev oli. Kerttu kolis meie tuppa!!!!:D
TEine koolipäev. Teeõhtu. Villuga tuttavaks saamine:D Palju uusi mcfly sõpru nõo koolis.
Teeõhtud!!!!
19 sept- Villu(L) hakkasime käima

Oktoober:
kuidagi vaikne:D aga nilbe! rets!

November:
umm, kui midagi sellest mäletaks, oleks tore.
Heroes!
Kiti sünna.Tartus. Alkohol. Kidra. Musa. Kahekesi kiti õe voodis, mis kriuksus ja oli väga väike. Kiti õde on 7a vana. Tore!

Detsember:
Saime neti oma tuppa, see oli 2 päeva ja sis laadis märt arvutisse viiruse ja pulk läks katki:D Netti pole siiani.
Päkapikuks käimine. Kingimaania.
Jõulud nõos- jõulupidu oli igav ja venis pikaks. Aga see-eest pärast jõulupidu oli tore. Kinkide kätte andmine, kallistamine. Villu(L) Jõulukuusk säästuvee pudelis!!! Tuled ka (jõulutuled)!!
"Jäine mõrv", tore näidend ja pärast seda tartu pääl tšillimine. Parim!
Käisin reedel viimasel koolipäeval Rõuge koolis. Viisime õpetajatele kommi. Meid tunnustati kooli ees. Dire ütles umbes nii: Me saime täna üllatuse osaliseks! Meile tuli külla kaks vilistlast ja tõid meile kommi. Tehke neile aplaus! Tahtsin maa alla vajuda, kui terve kool meid vahtis. Dire pani meie tehtud kaardi kooli stendile teiste jõulukaartide hulka:D Tore! Vanas koolis oli vahva käia, aga kuigi kõik oli nii tuttav oli samas kõik nii võõras.
Pärast koolis käimist läksime marise poole (maivega). Seal tegime piparkoooke ja kaunistasime neid. Läks jahu- ja kreemisõjaks. Pärast tuli saunas käia. Veic ebakaine. Nii õhtul kui ka hommikul. Siis jõime kahepeale ära ühe kaheliitrise siidri ja ma läksin koju. Päris naljakas.
Jõulud sugulaste juures. Pidin lapsi hoidma. Jõuluvana käis. MUl oli aint 1 luuletus aga sain 4 kinki. Mõtlesin kohapeal midagi välja. Lugesin selle luuletuse, rääkisin ühe jutu, tantsisin jenkat, laulsin õega kahehäälselt. Ema pärast küsis et millal me seda veel harjutasime? Mitte kunagi. Lihtsalt lampi. Algus läks kyll võssa, aga edasi olevat vääägfa ilus olnud. Tore siis. Omast arust panime väga pange. Kell 6 öösel sai alles koju.
Biku sünna. Alguses oli seal jura, sest tundus et olen kõige vanem. Aga tuli välja et üks kutt oli minust vanem. SAin tuttavaks Liivariga. Ta on minust TÄPSELT 1 aasta noorem. Meil oli terve õhtu millest rääkida. Teemadest puudu ei tulnud. Ta saatis mu pärast koju ka. See oli kesköösel. Pidi mingi 500 m kõndima. Nii armas temast. Saatis täitsa koduukseni. Siis kalli ja head aega.
Vana-aastaõhtu. Maris tuli juba päeval mu poole. Käsime Dannyga jalutamas. Tee oli väga jäine niiet kukkusin kokku 4x. Maris ja Maive ei kukkunud kordagi. Danny kukkus ühe korra. Ju see on mu perel veres,et püsti püsimisega on probleemid. Anyway, käisime saunas. Siis tulid külalised. Jälle pidi lapsi hoidma. Neidsamu. Üldse hoidsin vaheajal palju lapsi. Aastavahetus tuli telefoni otsas. Rääkisin Villuga. Ilutulestik. Clay (laps keda pidin hoidma) ühe käe otsas. Mobiil teises käes. Maris kõrval ei saanud ilutulestiku filmimisega hakkama. Digikal on tõesti raske ühte nuppu alla vajutada:D Igatahes.


Kokkuvõte: Eelmine aasta oli ilus. Ilusam kui kõik varasemad aastad kokku. Sain tohutult palju uusi sõpru ja hakkasin Villuga käima. Emapoolse suguvõsaga leppisime ka ära. Jõulude ajal pole mul kunagi nii tore olnud. Jõulud nõo sõpradega, jõulud võru sõpradega, jõulud sugulastega.
See aasta oli kuidagi aktiivne- ajaloo uurimustöö, hakkasin triiniksis käima, liitusin noorteklubiga ja korraldasin paadirallit, laulupidu. jne
Kõike ei jõua kirjutada. See mis siin kirjutasin on vaid väike osa suurest aastast. Võrratult sürreaalsest aastast.

0 comments: