2/25/2008

Tagasi hääletamine

0

Tagasi tulla oli Rakverest jube. VÄga külm ja vihmane ilm oli.
Ootasime Rakveres väh pool tundi, enne kui saime auto peale. Olime Kerttuga viimased. SAime mingite naiste peale, kes olid just Tõnis Mäe kontserdilt tulnud. Rääkisid, et oli lahe. Täitsa usun. Igatahes neil oli mingi teema EV90-ga. Rääkisid, et peaks isamaalist lõunauinakut tegema& isamaalisi unenägusid nägema. Igatahes nende tyypidega saime Kiltsi risti. See on Väike-Maarjast natsa Tartu poole. Seal oli tunne, et oleme kolkasse sattunud, sest ülivähe autosid sõitis. Igatahes olime Väike-Maarjas Tiinast&Verost mööda sõitnud ja nad olid Väike-Maarjas mingile tyybile peale saanud ja korjasid meid ka Kiltsilt peale. Anyway saime Rakkeni.
Seal hakkasime jälle hääletama. Veel lootusetum tunne oli, sest rahvast sõitis kohe üliülivähe. Igatahes pärast 15min ootamist saime peale autole, mis sõitis Tartu. See oli umbe vedamine, sest me oleks võinud ka veel vähemalt 4 autoga minna. Tiina& Vero jäid veel sinna ootama.
Tartusse jõudsime kõige esimestena. Kaie&Liis jõudsid natuke pärast meid. Saime bussijaamas kokku ja läksime bussiga Nõkku. Seal käisime poes ja jõime ühikas teed. Türgi õunateed. Hea oli.
Niipalju siis sellest nädalavahetusest.
Tore oli!

0 comments: