4/25/2010

Tujusid täis päev

0

Tänase päeva jooksul olen jõudnud olla maruvihane, solvunud, väsinud, tüdinud, uudishimulik, seiklushimuline ja hetkel õnnelik. Tänane päev on olnud mitmekesine.
Sain oma põhikooli klassivenna peale vihaseks teadmata kokkuleppeid. Solvusin selle tõttu oma isa peale, kes meid neist kokkulepetest ei teavitanud. Väsisin esseedest. Tüdinen koolist. Uudishimutsesin teiste elu üle. Ületasin kiirust ja nautisin seda. Tegin möödasõite õigel kiirusel sõitvast autost. Käisin Paadiralli koosolekul ja sain uut infot oma projekti kohta ja sain koduseid töid Paadiralliga seoses. Käisin jooksmas ja tegin seda natuke ülejala, jooksin vaid 6km tavalise 7,5 asemel. Lihtsalt jalad annavad ennast neljapäevast saadik natuke tunda (mis on väga veider iseenesest). Käisin duši all. Sain teada, et järgmisel aastal, 11. juunil toimub Punk-Laulupidu vol II "Anarchy in the E.U.". See viimane uudis tegi tänase päeva igasugused möödalaskmised ja paha tuju kaugeks minevikuks.
Uus punk-laulupidu! Nii lahe! Loodan, et see pole miski nali, vaid et asi tegelikult ka toimub. Ikkagi- punk! Disko pole oluline, punk on põhiline!
Ohhh, juba homme on öölaulupidu....
Ma armastan laulupidusid.
Meenutuseks pildinope eelmisest punk-laulupeost.

Võib-olla on isegi seda päeva kunagi hea meenutada.

0 comments: