11/12/2009

Mida sa teeksid kui sul ühel hetkel on õde ja siis teda enam äkki pole?

2

Mitte, et see pealkiri väga hästi sobiks sellega, millest ma nüüd rääkima hakkan, aga seotud on ta sellega siiski.
Ehk siis vaatasin filmi "My sister's keeper". Selle aasta väljalaske versiooni (seda on kokku kas eri versiooni- vanem on crap ja uus on ülimalt hea.

Film räägib tüdrukust nimega Anna. Ta on terve oma elu annetanud vereliblesid ja igasuguseid muid vajalikke asju oma leukeemiahaige õe jaoks. Tegelikult ta lausa sündis selleks, et olla 100% sobiv oma õe doonoriks. Nimelt kui ta vanemad said teada, et Kate'l (haigusega õde) on leukeemia, viljastasid nad kunstlikult Anna.
Kui Anna on 11-aastane, siis selgub, et tal on vaja annetada neer oma õe päästmiseks. Kate ei taha seda aga teha, sest see rikuks tema edasise elu (ta peab terve elu ettevaatlik olema oma tegemistes, ei saa kunagi pidutseda, ergutustüdrukuks olla jne) ja kaebab oma vanemad kohtusse, tahtes saada otsustusõigust oma keha üle.

Film "My sister's keeper" põhineb samanimelisel Jodi Picoulti raamatul. Raamatu tegevus on natuke teistsugune kui filmis (pole ise lugenud, aga lugesin raamatu tutvustust).

Soovitan seda filmi vaadata, sest see on väga südamlik ja ilus. "My sister's keeper" mõjutas mind väga sügavasti ja on kindlasti üks minu lemmikfilmidest.


PS: Sürrid, teiega me teeme teeõhtu ja vaatame seda filmi koos. Ma tahan seda koos teiega vaadata!

PS2: Filmi ühe soundtracki on teinud ... Jeff .... (("Wait for it! (HIMYM)) Buckley!
See on saatus!

2 comments:

http://pillandia.blogspot.com said...

Your site is very fine indeed!

Best wishes from Italy!

Anonymous said...

Grazie!
Best wishes to you too ;)