8/05/2008

enne, pärast Summerfesti ja selle ajal

0

Enne summerfesti olin tööl. Jaanalinnus. Seal oli põrnika klubi kokkutulek ja päev otsa pidi toitlustama neid ja ka jaanalinde näitama. Siis saime sõimata, sest me ei tee toitu piisavalt kiiresti ja üks tädi tellis supi, ning otsustas siis, kui supp valmis oli,et kuna see on purgisupp, siis ta seda ei taha ja nõudis raha tagasi. Värdjas. Igatahes Merit ja Sillu olid ka seal. Õhtul läksin surmväsinuna linna, kus ostsin töö juurde alksi juurde, sest sealsed varud hakkasid ennast ammendama. Oststin 3 pudelit viina, 48 purki Saku Kulda ja 20 ice-i. Ja mult ei küsitud dokumenti. Nojah siis. Igatahes edasi suundusin Summerfestile. Seal olin Kadi ja Marise ja Mihkli ja mingi tyybi ja ühe tsikiga koguaeg koos. Kadi kaudu sain tuttavaks VÕru hevidega, kes olid bit drunk. Üks tyyp nägi välja nagu Alice Cooper. Summeril nägin veel ka Krissut, kes tutvustas mulle Johannat, nägin ka veel Eliani ja Enilat. Ja mõningaid tuttavaid autokoolist ka.
Kontserdil esinesid Analysis, Paha Polly, Apex11, Paperback Freud ja Metsatöll. Kahe eelviimase ajal rokkisin Krissu ja Johannaga, ülejäänute ajal Marise ja ülejäänud kambaga. Kõige vähem rokkisin ma töllu ajal sest see ei läinud mulle peale. Paperback oli igatahes väga hea. Soovitan. Kella kahe ajal öösel kooserdasime paduvihmaga marise poole, kus läksime tuttu.
Järgmine hommik läksin kella üheksaks autokooli meditsiinikoolitusse. See oli suht huvitav, kuid kestis aint 3h. Imelik, sest osad ei saa isegi 8h-ga hakkama. Igatahes sidumist ja kunstliku hingamie tegemist me ei harjutanud ja sellest ei räägitud ka ja ainult kuulasime loengut ning vaatasime videosid.
Pärast läksin MArise juurde ja siis koju tagasi.

0 comments: