6/08/2008

Punk on lahe!

5

Eile oli siis punk laulupidu. Hommikul läksime Elianiga kell 8 hääletama. Varuaeg oli meil kõva- 2h. Aga saime juba teise auto peale:/ Tartus otse kesklinna. See tähendas seda, et bussini oli meil 1,5h. Käisime Mc-s maasikakokteili joomas. Kell 10sõitsime bussiga Rakverre. Sõit kestis 3h. Rakveres orienteerusime kuidagi Vallimäele. Jõudsime just lõunasöögi ajaks. Saime ka särgid kätte, mis, nagu selgusid, olid väga lühikesed.
Siis oli vaba aega kella kolmeni. Käisime linna peal ringi. Kell kolm hakkas peaproov. Esimene tunne oli võimas. Palju parem kui tavalisel laulupeol. Supercalifragilisticexpialidocius. Laulsime kõik laulud läbi ja suundusime kogunemispaika. Muretsesin oma vanematele ka käepaelad.
Rongkäigu kognemispaigas tegi Liisa osadele soenguid. Liisa ja Inge ja Katre olid endale lasknud teha ehtsad värvilised punksoengud. Mul oli ka omamoodi soeng:D
Kui rongkäik liikuma hakkas, viimistleti veel soenguid. Kõndisime läbi linna ja mööda Vallimäge. Kell kaheksa hakkas laulupidu.
Esimese asjana oli presidendi kõne, mis kestis nii umbes 10-15 lauset. It rulez. Pärast seda oli linnapea kõne, mis kestis kaua ja oli igav, niiet rahvas hakkas teda maha karjuma. Edasi avati punkmonument, mis oli võrguline pealuu, mis vaatas taeva poole. Järgnes korraldaja Üllar Saaremäe kõne ja tule süütamine. Süütamine võttis kaua aega. Selle ajal laulis Üllar Anarchy in the Uk-d. Aarghhh, see oli liiga lahe. Ta oli seal puldis kirjeldamatult lahe- lendas kätega ja rokkis täiega. Ja laulis ka hästi. Aarghhhh!
Pärast kõnet hakkasid laulud pihta. Vahele luges Volkonski oma tekste. Ta luges kõik, mis paberile kirjutatud oli, k.a "Volk esimene tekst. TEkst üks.". Ja need vahetekstid olid ka hea. Suudest sai puljongi ja toru tehti Eesti ja Soome vahele. Koorilaulude vahele laulis Bonzo (?) ja HaleBopp. Viimane laul oli "Insener Garini hüperboloid" ja seda korrati ning TÕnu Trubetsky tuli ise seda mikrisse laulma. Ülicool:D Korraldajad ja dirigendid said endale pähe pärja asemel haaknõela. Laulud olid üldse väga lahedad.
Naljakat: Villu Tamme pakkus presidendile õlut. MA ei tea kas ta võttis vastu, või mitte.

Pilte:









5 comments:

Kerttu said...

Oeh. Tead, ma pean nüüd oma sõnu sööma. Mu venda võis ka seal laulupeol kohata... Ja kuigi ta laulda ei oska, oli ta oma sõpradega (kellest ka enamus ei oska laulda) mingis amatöörkooris ja ta oli teinud omale isegi madala harja pähe ja selle punaseks värvinud...
Usun tõesti, et see oli mõnus kogemus...

Liis said...

:D:D:D.. Jah.. tundub, et oli lahe üritus.. Ja see presidendile õlut pakkuv Villu Tamme on ikka naljakas küll:D

Anonymous said...

see oli parim!
aga lahe et su vend seal oli kerttu:D talle meeldis?

Kerttu said...

Väga

Anonymous said...

usun:D