6/08/2008

Biuka laager

0

Kolmapäevast reedeni olime siis bioloogia laagris Palupõhjal. Hommikul kell 10.00 hakkasime Nõost sõitma. Umbes kella 11 ajal jõudsime sinna. Panime telgid püsti ja avasime laagri. Meie laagri üheks juhiks oli Robert- sealne orgunnija.
Kella ühe ajal läksime u 15km pikale matkale. VÄga kuum ilm oli. Väsitav oli ka. Tagasi jõudes sai süüa ja sis oli natsa vaba aega. Käisime kanuuga sõitmas ja ujumas. Samuti korjasime putukavõrguga putukaid ja tapsime neid eetriga ja siis hakkasime neid määraja abil tuvastama. Õhtul läksime nahkhiiri vaatama ja pärast seda magama. Öö oli külm.
Järgmisel hommikul tõusime kella 5 ajal et linnulaulu kuulata. Hiljem sai natsa magada ja siis oli hommikusöök. Edasi läksime Pennuga taimi kotjama ja hiljem pidi neid määrama. Arvestuse üks osa oligi käes. Siis uurisime vee-elustikku. Ma tean nüüd millised on vesilest ja vesikirp ja mudatigu suudan ka ülejäänud tigude massist eristada. Päeval käisime veel süstaga sõitmas. Õhtupoole ka paadiga, kusjuures Sillu oli lahkelt nõus meie aerutajaks olema. Bless you! Õhtul tuli Ilmar Rootsi ja rääkis meile oma kohtumistest metsloomadega ja sellest, kuidas ta hunte peibutab. Samuti lasi ta lindilt metsloomade hääli. Öö oli soe.
Viimasel hommikul tegime talgutöid- poisid lõhkusid puid ja meie tegime kasevihtasid. Pärastlõunal näitasime Pennule laagrivihikud ette ja arvestus oligi käes. Siis sõitsime ühikasse.

Pilte laagrist:









0 comments: