1/14/2009

Hell of a normal koolipäev

0

Tõepoolest. School can't piss me off more and be at the same time soo funny.
Ehk siis.
Hommikul kooli minnes oli keemia töö, mis sakkis. Koolimaja oli jahedam kui tavaliselt. Keemia töö ajal kuuleme mingit kopsimist kusagil. Saime teada ka põhjuse- üks toru oli lõhkenud ja kütta ei saanud. Öeldi, et vb saavad tunnid varem läbi. Aga kus sa sellega! Asi parandati ära ja kool küttus nagu saun (peaaegu).
Järgmine kild koolipäevas oli biuka tund. Me tegime laboritööd või siis lihtsamalt öeldes vahtisime mikroskoobiga sitikaid. Mitte lihtsalt sitikaid, vaid täisid, kirpe, rõvedaid lameusse ja liblika tundlaid. Esimesed kolm olid ilusad ja armsad isegi (hämmastav!), siis lameuss oli rõve, aga see, et ta lillaks värvitud oli, kompenseeris nii mõndagi. Liblika tundlaid vaadates hakkas veidi paha- vot see oli tõesti ilge. Aga siis moodustus tumedamast alast ühes kohas smailinägu. Iseenesest tõeliselt imelik.
Peale sitikalist biuka tundi tuli arvuti, kus pidime panoraampilte kokku kleepima. Tegime siis ühte pilti CorelDraw Stith käsuga ja piltide kokkusobitamine võttis parajalt aega. Kui pilt ära sai, siis tuli käsu kinnitamiseks vajutada OK. Tegin nii ja voila! Pilt kadunud. Tuli otsast peale hakata. Tegin nii kokku kolm korda, aga midagi välja ei tulnud. Lõpuks sai tund läbi.
Ja ka koolipäev.
I wonder what might happen tonight while this day proceeds....

0 comments: