9/03/2008

Natukene siis

4

Koolivaheaja lõpust.

Reedel, 29 augustil, läksin ma kõigepealt autokooli sõitu. Panin ka eksamiaja kinni. See on 12 septembril. Pärast autokooli läksin juuksurisse ja pärast seda läksin bussi peale. Bussijaamas nägin Evelit, kellega tsättisin ka natuke. Sõitsin bussiga Tartusse, kus sain Maivega kokku. Nägin linna peal veel Saviauku, Bergmanni, Uba ja seda blondi tsikki, keda kunagi unes nägin. Igatahes Tartus käisin kaupsis ja uudistasin Taskut ka.
Edasi sõitsin Põltsamaale. Sealsesse bussijaama tulid mulle vastu Liis, Tiina ja Kerttu keskmise bussiga. Suundusime esimese poole. Seal tutvusin Liisu sõpradega GErda, Kairi ja Kertuga. Sõime kooki, salatit, jne. Vaatasime kahte filmi ka. Üks oli Sandra Bullockiga ja teine film oli "A walk to remember". Viimane meeldis mulle väga ja ma kavatsen seda kindlasti veel vaadata. Soovitan seda vaadata kõigil, kes pole veel näinud. Õhtul käisime linna peal ja Roosisaarel ka. Imetlesime ka tähti. Põltsamaal paistab neid taevas vähem olevat, kui mu kodus- aga pole ka imestada- Põltsu on ju linn!
Järgmine hommik olime VEro ja Liisuga eriti varajased ja kuniks kerttu ja tiina magasid, käisime linna peal ja vaatasime roosisaare ka päevavalguses üle. Päris kena oli. Hiljem panime asjad kokku ja käisime korjasime kaie koos asjadega peale ning käisime poes toitu ja jooki ostmas. Edasi orienteerusime Tiina bussiga Vero poole. Seal tšillisime ka. VEro oli nii õnnelik, kui ta oma kingi kätte sai, et hakkas lausa nutma. Vähemalt läks kink asja ette- parmupill ja t-särk, kuhu ette on kirjutatud lause Vero blogist ja taga on Vero enda joonistatud elevandi tagumik. Vero tegi meile kena stripi igatahes:D:D Õhtul vaatasime ka filmi. Esimene oli "Dog Danny" ja teine "Save the last dance". Mõlemad olid head. Siis kobisime tuttu ja hommikul üles. Koristasime enda järelt ära ja hakkasime Nõo poole tulema. Käisime ka lõunakast läbi.
Õhtul tšillisime ühikas. Pakkisime ka asju lahti. Tannu pani Kaie toas mega kildu õhtul.
Järgmine hommik oli esimese koolipäeva aktus, mis venis, nagu alati. Pärast oli pildistamine. Meie klass, kes oleks pidanud viimasena pildistama, ronis esimesena nö. lavale. Klassijuhataja tund kestis ka aint 15 min ja olimegi vabad.
Õhtul käisime 4D kinos "Kosmoserallit" vaatamas ja Kerttu ning Tiina tahtsid verd anda, aga ei saanud, sest nende hemoglobiini tase oli liiga madal- aint 120g/l. Õige on vähemalt 125g/l.
Pärast ebaõnnestunud vereandmise katset läksime Taskusse, kust mul ei õnnestunud midagi osta- lihtsalt ei leidnud midagi, mis meeldiks. Pärast seda suundusime tagasi ühikasse.

Eile käisin Tiina, Iirise ja Keiriga jooksmas. Täna aeroobikas.
Kooris hakkan ka käima ja kunagi ka aeroobikas.
Kool ajab vihale, sest meie lennule on tehtud kohustuslikuks joonestamine ja reedeti on seitse tundi ja kolmapäeviti hakkab olema 9 tundi, mis segab aeroobikat. Haige. Meie lennule keerab Perkson alati. Lovely!
Aga kõigile teistele ilusat kooli algust!

4 comments:

Pluxu™ said...

joonestamisest vähemalt võib teil tulevikus kasu olla! Minul on küll kahju, et ma seda valikaineks ei võtnud.
Aga muidu tore pikk kokkuvõte ;)

Muide, kui sulle ikka veel Dynami:t maitseb, siis mul seisab üks pudel laua peal korteris ning ootab kedagi, kes teda tahaks...tudengikotist leidsin. Tahad?

Anonymous said...

ei taha..liiga kollane:S teeb keele koledaks:D

Pluxu™ said...

niih. mis on lahti?
sulle ei meeldi enam ruudud. ja sa ei taha enam dynami:ti?
Maailma lõpp on ligi! :D

Anonymous said...

ojaa;)