5/04/2008

Teeme ära 2008

0

Minu pikk nv, mis kestis 4 päeva oli väga kiire. Neljap oli noorteka koosolek, reedel käisin linnas ja tõlkisin inglise keelt. Laup tõlkisin seda ka, aga siis oli Teeme Ära 2008.
Hommikul kogunesime alaka parklasse, kust sõitsime edasi võrru. Seal koguneti maksi parklasse. Vaatepilt oli vapustav- nii palju inimesi oli ennast kohale vedanud Võru linna koristama. Igatahes meid jagati neljaks. Rõuge Noorte tiim suundus Korelisse garaaže koristama. Uhh, kui jube. Seal oli igast prahti. Ja palju. Leidsime kaks telekat (katkist) kaks süstalt, palju ehitusprahti jms kola. Koht, kust me koristasime oli justkui sipelgapesa... Igatahes kella 12 ajal ütles meile mingi tyyp, et me ei tohi sealt koristada, sest garaažiboksid olid kellegi omad ja me võime selle eest trahvi saada. Ahah sis. Koristasime veel natuke ja lebotasime siis natuke. Ühel hetkel ütles Vif, et ta peab minema sünnale edasi ja otsustasime ära minna. Meie piirk koordinaatorile aga ei saanud midagi teatada, sest ta telefon oli väljas. SÕitsime seega lipujaamast läbi, kus saime teise tel. nr-i. Sinna helistades saime tyybi kätte. Uurisime ka, et ega me märke ei saa, aga tsikk ütles, et need juba otsas- ainult väike kotitäis oli neid antud. Tore siis. Igatahes sõitsime siis tagasi Rõugesse. Tänud veelkord meie tiimile, kellega koos oli väga tore koristada: Vif, Maive, MAimu, Malle, Eveli, Pirje, Mirsu, Gudrun
Koju jõudes niitsin veel muru. Sadas natuke vihma, st. tibutas.
Täna sain Marise ja Maivega veel kokku. Üks veidramaid asju oli see, et Nõkku sõites nägin, et Tartus sajab vihma. Jõudsin sinna ja päike paisis. Sama oli Nõo bussiga sõites. Ebaaus- ma nii lootsin vihma kätte jääda.
Mamps ütles ka just et kodus hea padukas. Lahe- mina ei saanud midagi.
Hetkel müristab ja kauguses sajab. Vast jõuab siia ka(A).

0 comments: