10/18/2008

Out from the heart

1

Viimane nädal oli vahelduva eduga kiire. Mõned tööd siis lükkusid edasi ja mõned tulid juurde. Praegu on nv ja ma peaks astronoomiat õppima, aga otsustasin enne natuke blogida.
Rebastest siis.
Kolmapäeval oli NRG-s tutvumuspidu. Päris naljakas oli ja paljudele meeldis ka. Ühesõnaga tore oli. Pilte mul kahjuks pole, sest ei viitsinud teha. Enne tutvumispidu pidid fox-d vastama küsitluslehele ja selle alusel valiti välja kõige naljakamalt vastanud tüübid. Neid pinniti ees. Näiteks tahtis üks tulevikus lüpsjaks saada ja talle anti udar harjutamiseks. Siis küsiti igasuguseid asju. Pisikesele anti torbik, et ta ikka välja paistaks. Jutaga noriti ka, sest ta on nii pikk. Siis oli sensuaalne aeroobika, mida näitas ette väga khm khm huvitavas kostüümis Kristel. Iga klass pidi oma kava ka tegema. A-katel Lepa laulis mikrisse ja tyybid tantsisid midagi. Tseekad tegid katseid (keemiaklass ju!!) ja beekad näitasid end igast küljest. Tseekate õps tegi huvitavaid tantsuliigutusi laval ja kübekas seksikaid. VÄga üllatav oli. Pärast tutvumispidu loositi välja "orjad".
Me sürridega läksime oma tubadesse. Mina sellepärast, et mind oli liiga lihtne muidu üles leida, nemad sellepärast, et tegid oma rebastele aardejahi, kus neli rebast pidid ühes kohas kokku saama ja siis nende tuppa tulema. Minu rebaseks sai Ats b-klassist. Alguses tahtis ta blokkida a'la "Nii nüüd oled mu ära näinud, ma ei kavatse midagi teha, head aega" , aga ma ei lasknud tal ära minna ja ütlesin, et tahtsin küpsist pakkuda. Seepeale oli vastus selline, et "miks sa kohe ei öelnud???". Samal õhtul nö, ristküsitlesime mu rebast, kes on hämmastaval kombel Fredile väga sarnase välimusega. Järgmisel päeval küsitlesime ka Tiina, Kerttu, Kaie ja Vero rebaseid. Tiinal on Silver, kes mängib kitarri. Veidi vaikne tüüp, aga kobe ja suht lahe, sest ta mängib kidrat. Kerttu ori on ka lahe, nimi on Lauri. Ta on Pingi ja Otiga samas bändis. B nimi on Intimate Flower. Igatahes Kerttu ori on kõige jutukam ja rääkis meile, kuidas rastasid tehakse jne. Ta on tore. Kaie ori on Hassan, kes kardab kõike. Verol on Rauno, kes on vaikne. Liisu orja võtame esmaspäeval ette. Tolle nimi on Henri.
Minu ori lubas igatahes mukka aeroobikasse tulla, aint et retuuse ei tahtnud jalga panna. Samas Ats ja Silver on kõige aktiivsemad olnud: nad tulid õhtusöögi ajal meiega sööklasse ja ümisesid meiega ringis. Väga naljakas oli. Hassan on siiani kõige negatiivsema mulje jätnud, sest ta blokib täiega. Kaiest on kahju- tal ei ole orjaga vedanud. Aga ok aitab orjapidamisest siinkohal.
Räägiks natuke nüüd sellest, mida ma eile nägin.
Nimelt Tulime Iirise ja Veroga Tartust bussiga tagasi Nõkku. Lõunaka juures tuli meile vilkurite ja sireeniga vastu kaks kiirabiautot. Poolel teel Nõkku, kusagil Külitse kandis, nägime politseiauto vilkureid. Kuna bussipeatus oli sealsamas kohas, kus õnnetus, siis nägin asja ka lähemalt. Tee peal olid maas laiali toidukotist pudenenud asjad ja üks müts. Asjade juures oli ka üks auto, mille esiklaas oli täiesti sodiks ja juhti ei paistnud kusagilt. Ise oletan, et keegi jäi auto alla ja juht sai ka viga, sest kiirabiautosid oli kaks. Igatahes mats paistis olevat kõva, sest ikkagi maantee ja kiirus võis olla 90-100 km/h. Pime aeg ka. Kurb on mõelda, et ilmselt jäi alla keegi pereema, või -isa, kes tuli poest ja tahtis perele koju süüa viia ning nüüd juhtus niimoodi. Väga kurb. Kaastunne omastele.
Eks uudistest kuuleb, mis sellest sai.
Aga praeguseks aitab. Hakkan astronoomiat õppima.
Ciao!

1 comments:

Kerttu said...

Aitäh, Maria...