3/28/2009

Elu on täis üllatusi...

3

TÄna pidin ma messil peaaegu rabanduse saama. Nimelt oli messikülastajate hulgas Harry Judd. Tegelikult ei olnud asi selline, aga tüüp nägi lihtsalt väga Harry moodi välja. Ja siis ma astusin talle ligi ning ütlesin oma tüpilise messilause:" Tere! Kas te olete kunagi RÕuges käinud?" TErve selle aja, mis ma temaga rääkisin, oli mul väga raske keskenduda, sest ma mõtlesin kogu aeg, et kui kobe ta on... Oh kurat, nüüd ma siis tean, et Harry Judd on päriselus veel kobedam kui piltidel. Sest tänane tüüp oli täielik koopia. Isegi habe oli niimoodi aetud nagu Harryl. Ainult kõrva juures polnud seda armi, mis on Harryl.

Oh gaad;) See oli dreams come true. Ma oleks justkui McFly endaga kohtunud.

AA, ja siis messil on üks tüüp, kes iga kord kui ta must mööda läheb, naeratab mulle. Armas;) Tegelikult on ta suht kena ka...(A)

3/23/2009

Ja öelge, et ma pole imelik...

2

Täna saime me teada oma proovikirjandi tulemused. Kui me seda kirjutasime, siis arvasin, et ma panin teemast suhteliselt mööda ja et mu kirjand tuli väga kehv. Ja siis sain täna teada kirjandi punktid, mida oli 91. Alguses olin meeldivalt üllatunud. Kuid kui esimene eufooria üle oli läinud, tahtsin ma, et punkte oleks vähem olnud. Just nimelt, vähem. Sest see kirjand ei olnud just parim mida ma kirjutasin. Ma ise tundsin, et ma suudan paremini, aga teema ei olnud lihtsalt mulle nii sobiv. Seega ma arvasin, et saan proovika eest umbes 70 punkti. Kui oleks olnud ka 80 punkti, siis oleks ma olnud meeldivalt üllatunud ja siiani ilmselt õnnelik. Aga 91?! Ja mina soovin väiksemat punktisummat.

Öelge siis, et ma olen normaalne.

PS: Kunagi postitan siia selle kirjandi ka kui ma ta kunagi kätte saan. Siis on igal inimesel õigus ise otsustada, kas see töö oli sellist tulemust väärt. Minu arvamust te juba teate...

3/20/2009

Midagi on selles erilist....

12

Ükspäev Kerttuga msnis rääkides kurtsin talle, et mulle käib täiega närvidele, kui ta mu muusikamaitset, konkreetselt siis tegelikult Mcfly-d, maha teeb. Siis tulin mõttele, et miks mitte kirjutada siia põhjendus, miks ma kuulan seda, mida ma kuulan. Äkki siis mõni inimene jõuab veel arusaamisele, et teise läbi aegade lemmiku maha tegemine on õel ja võib teisele kõvasti haiget teha.

Alustan siis algusest:
Mcfly-d hakkasin ma kuulama umbes viis aastat tagasi. Enne nende muusika kuulmist olin ma veendunud, et tegu on täiesti mõttetu boybandiga. Seda arvamust tekitas minus see, et ajakirjas TvHits, mida ma tookord kogu aeg ostsin, olid nad iga kuu mingi artikli andnud ja poseerinud suhteliselt edevalt. Siis aga, kusagil pool aastat pärast neist esmakordselt kuulmist, ilmus samas ajakirjas artikkel, et nad teevad heategevussinglit, milles tulud lähevad Ugandas kooli ehitamiseks. Mõtlesin, et päris tore ja otsustasin, et tühja kah, ega mult siis tükki küljest ei võta nende paari laulu kuulamine. Kõigepealt kuulasin üle selle heategevussingli ja vaatasin, et polegi midagi hullu- isegi suht hea ja ilus laul ("All about you"). Järgmiseks kuulasin paari laulu nende esimeselt albumilt "Room on the third floor". Nende paari laulu kuulamine muutis minu arvamust neist täielikult. Esimene album on Mcfly-l Biitlite stiilis ning ebatavaline tänapäeva muusikaga võrreldes. Algas Mcfly hullustus, mis oli umbes selline nagu Kerttul on praegu Johni muusika suhtes. Mcfly teine album ei olnud minu arvates küll nii hea kui esimene, kuid siiski oli ta väga mõnusalt kuulatav, sest see käsitles paljusid kiusavaid probleeme (alkoholism, keskeakriis, suitsiid, samuti ka suvearmastust). Albumi peal oli ka üks nende kuulsamaid laule "I'll be ok". Kolmas album meeldis mulle jälle teisest rohkem, sest see sisaldas palju sügavamõttelisi laule (mu lemmik seal on "Walk in the sun"). Kuid iga albumiga, mis Mcfly välja andis, on nende stiil muutunud. Muutunud algsest täiesti teistsuguseks. Praegu teevad nad paljuski sellist muusikat, mis meeldiks rahvale. Vähemalt minu arvates. Alguses, kui nad polnud nii kuulsad, tegid nad sellist muusikat, mis ei pruukinud paljudele peale minna, kuid mis oli minu arvates parem. Kuid kuigi nende muusika on minu jaoks kehvemaks läinud, on nad siiski mu lemmikute hulgas. Nad on n.ö. püsivad lemmikud.
Põhjuseid selleks on mitmeid: nt kui ma kuulan mõnda nende laulu esimeselt albumilt, siis meenub mulle üks pealtnäha tavaline suvepäev kusagil 5 aastat tagasi. Ma olin just saanud nende albumi ning kuulasin seda õues ja päike paistis ja kõik oli nii ilus. Selles päevas polnud midagi erilist, kuid siiski ta meenub mulle iga kord kui esimese albumi laule kuulan. Tunne, mis selle mälestusega kaasneb on kirjeldamatult hea, kodune, hubane. Kehast käivad läbi mõnusad külmavärinad. Seda on lihtsalt raske kirjelda. Seda peab ise tundma.

Haiget teeb see kui paljud inimesed kritiseerivad Mcflyd või ka mõnda teist bändi, olles ise kuulnud ainult mõnda kuulsamat laulu, mis reeglina pole nii hea kui ülejäänud laulud. Inimesed ütlevad hooletult välja pealtnäha tähtsusetu lause, mis võib teisele väga haiget teha. Ma olen selle koha pealt immuunseks jäänud kui võõrad mulle nii ütlevad. Kuid kui parimad sõbrad teevad koledat krimpsus nägu iga kord kui ma mainin midagi Mcflyst, siis see solvab. See on justkui pisikese noa selga löömine. Ja siis kui mina kellelegi midagi ütlen tema muusikamaitse vms kohta, siis solvub mõni hingepõhjani ja on minu peale vihane. Kuid ta ei mõtle sellele, et mina tunnen ju sama. Kuid mina surun oma haavumise alla. Ja üritan teine kord mitte enam mainida midagi Mcflyst, et vältida konflikte. Samas kui teised räägivad oma lemmikasjadest edasi.... (Ma arvan, et see isik, keda ma siin peamiselt mõtlen saab aru, et ma räägin temast.)

Lihtsalt miks ei võiks teised oma mõtteid vahel hoidagi ainult mõtetena, mitte hoogsalt välja öelduna?

Siitkohalt jätan ma oma jutu pooleli. Las igaüks mõtiskleb siitkohalt edasi ise...

3/17/2009

What does your birthday say about you?

0

Tegin facebookis testi:


July
Fun to be with. Secretive. Difficult to fathom and to be understood.Quiet unless excited or tensed. Takes pride in oneself. Has reputation. Easily consoled. Honest. Concerned about people's feelings. Tactful. Friendly. Approachable. Emotional temperamental and unpredictable. Moody and easily hurt. Witty and sparkly. Not revengeful. Forgiving but never forgets.Dislikes nonsensical and unnecessary things. Guides others physically and mentally. Sensitive and forms impressions carefully. Caring and loving. Treats others equally. Strong sense of sympathy. Wary and sharp. Judges people through observations. Hardworking. No difficulties in studying.


Päris head iseloomuomadused. Aga las teistele jäägu otsustada, kas need ka tõele vastavad...

3/16/2009

Surrealistic Pillow

0

Niisiis. Tegin kindlaks. Tegemist pole bändiga, vaid albumiga. Selle albumi on teinud bänd nimega Jefferson Airplane aastal 1967. Kuulasin siis laule sellelt albumilt ja need olid väga mõnusad. Siit saab siis ühte neist kuulata: Click here

3/14/2009

Surrealistic

0

Täna netis lõputöö kaane jaoks pilte otsides trükkisin sisse surrealism. Ja sain vasteks palju väga lahedaid pilte. Kahjuks küll ei sobi nad lõputöösse, kuid silmailu pakuvad nad küllaga. Panen siia siis ühe oma lemmiku ka.
Muide, ma pole kindel, kuid otsingu vasteks oli ka mingi bändi plaadi kaanepilt ja bändi nimeks oli Surrealistic Pillows. Teen homme kindlaks, kas selline bänd on olemas ja kui on siis mis muusikat nad teevad. Igatahes kõlab huvitavalt.

3/05/2009

Tule kui leebe tuul...

7

Kaua peab inimene ootama? Ootama kellegi kirja, ootama suve, ootama võimalust kui saab oma autoga koolis käia.

Miks ei võiks aeg kiiremini mööduda? Miks ei võiks nädalas olla 9 ööpäeva?

Miks ei võiks kõik laabuda nagu soe ja õrn kevadtuul?