6/29/2008

Ma lihtsalt pidin selle siia panema... eriti hoida silma peal Wembleyl!

0

ON SALE Sunday 20th July at 11am

Go to: www.gigsandtours.com or www.ticketmaster.co.uk
24hr lines: 0871 220 260 or 0871 230 6230

Scotland: www.gigsinscotland.com or 08444 999 990

Irish dates on sale 23rd July, www.ticketmaster.ie

November
Friday 7 - Sheffield Arena
Saturday 8 - Newcastle Arena
Monday 11 - Belfast Odyssey Arena
Tuesday 12 - Dublin RDS Main Hall
Friday 14 - Birmingham NEC
Saturday 15 - Bournemouth Intl Centre
Tuesday 18 - Brighton Centre
Wednesday 19 - Cardiff Arena
Friday 21 - Nottingham Arena
Saturday 22 - Manchester Arena
Monday 24 - Aberdeen E&CC
Tuesday 25 - Glasgow SECC
Thursday 27 - Wembley Arena
Saturday 29 - Liverpool Arena

Wembley & Newcastle are Half Standing floor (15+)
Cardiff, Bournemouth & Brighton are Standing floor (15+)
Dublin RDS is standing floor (14+)

Concert DVD to be filmed at Wembley

Tickets £26 and £16

Arena Tour Pre-sale & DVD of McFly in Australia

- Presale code for arena tour (buy up to four tickets a day early)
- Includes the 3 CD single formats
+ 45 Min DVD of McFly in Australia

£5.49 package from www.townsendrecords.co.uk
Posted to arrive on single release day July 14th

Check mcflys myspace for more info or check the new big photos on here for the banners!

17 signs to fall in love

0

SEVENTEEN:
YOU LOOK AT THEIR PROFILE/PICTURE CONSTANTLY.



SIXTEEN:
WHEN YOUR ON THE PHONE WITH HIM LATE AT NIGHT AND HE HANGS UP, YOU STILL MISS HIM EVEN WHEN IT WAS JUST TWO MINUTES AGO.



FIFTEEN:
YOU READ HIS TEXTS or IMS OVER AND OVER AGAIN.



FOURTEEN:
YOU WALK REALLY SLOW WHEN YOU'RE WITH HIM



THIRTEEN:
YOU FEEL SHY WHENEVER HE IS AROUND.



ELEVEN:
WHEN YOU THINK ABOUT HIM, YOUR HEART BEATS FASTER AND SLOWER AT THE
SAME TIME



TEN:
YOU SMILE WHEN YOU HEAR HIS VOICE.



NINE:
WHEN YOU LOOK AT HIM, YOU CAN'T SEE THE OTHER PEOPLE AROUND YOU, All
YOU SEE IS HIM



EIGHT:
YOU START LISTENING TO SLOW SONGS, WHILE THINKING OF HIM



SEVEN:
HIS ALL YOU THINK ABOUT.



SIX:
YOU GET HIGH JUST FROM HIS SCENT.



FIVE:
YOU REALlIZE THAT YOU'RE AlWAYS SMILING TO YOURSELF WHEN YOU THINK
ABOUT HIM.



FOUR:
YOU WOULD DO ANYTHING FOR HIM, OR ANYTHING TO SEE HIM.



THREE:
WHILE READING THIS, THERE WAS ONE PERSON ON YOUR MIND THE WHOLE TIME...



TWO:
YOU WERE SO BUSY THINKING ABOUT THAT PERSON, YOU DIDN'T NOTICE NUMBER
TWELVE.



ONE:
YOU JUST SCROLLED UP TO CHECK & ARE NOW SILENTLY LAUGHING AT YOURSELF.


NOW MAKE A WiSH. YOU KNOW YOU WANT TO.......



*

**

***

**... **

*****

******
... *******

********... *********


****

... *****

******

**... *****

********

... *****

****

***
... **

*





***

IF YOU DIDN'T NOTICE NUMBER 12, POST THIS AS: "17 signs of falling in
LOVE."
*AND SOMETHING GOOD WILL HAPPEN TO YOU TONIGHT.

6/24/2008

Jaanipäev

0

Eile oli siis jaanipäev ja mida mina sellel ajal tegin? Olin tööl:/ Just nimelt- näitasin jaanalinde, küpsetasin friikaid, tegin burkse, koristasin maja. Ja pärast seda läksin veel sugulase sünnipäevale, kus vaatamata vanetmate lubadusest, et ei pea lapsi hoidma, pididn ma seda ikkagi tegema. Väga väsitav oli. Õhtul tulid Tony ja Clay veel meie poole ning käisid saunas. Siis küsiti neilt et kuhu nad magama tahavad minna. Ja arvake vastust! "Maria juurde" Ei jäänudki muud üle kui voodi nii sättida et lapsed sealt maha ei veereks ning tuli magada nii, et Tony (3a vana) oli mul kaisus, tema vend Clay (7a vana) oli Tony peal ja osaliselt ka minu peal, sest nad ei suutnud otsustada, kumb keskel magab. Igatahes öösel sain ma magada suht kasinalt, kuna Tony siples hullult ja me vajusime madratsi ühe külje peale. Kuna mu voodi konstruktsioon on selline et tavalise madratsi peal on kummimadrats, siis vajus ühel hetkel toestav tool madratsi alt ära ja me oleks peaaegu maha lennanud. Õnneks see muidugi ei juhtunud, sest ma hoidsin toolist kinni. Aga ühel hetkel sain ma tooli tagasi panna. Siis sai Tony siplemise kõrval ka natuke (pange tähele- natuke) magada.
Igatahes praegu olen tööl ja teeks ükskõik mida, et uuesti tuttu saada.

6/17/2008

Sex Pistols

2

Ma pidin täna tööl rabanduse saama. Sex Pistols tuleb 22 august Eestisse. Pean pileti saama. Moosin sugulasi, et nad mulle selle sünnipäevaks kingiks.
Hell pean selle saama!

6/15/2008

Marise sünnast saati

0

Neljapäeval läksin pärast tööd siis Marise sünnale. Päeva jooksul oli korra aint tibutanud vihma ja kui ma uksest välja astusin, hakkas korralikult sadama. SAin läbimärjaks. Yeesh! Okei bussis sõites chättisin Mariga. Linnas käisin Maksis ja siis Marise poole.
Õhtul kui rahvas kohal oli, üritati mulle 2x meeleheitlikult maasikat kaelale teha(tüdrukute poolt). Teisel korral see õnnestus. Igatahes see polnud veel kõik. Neil tekkis ka kosjakontori idee ja nad tahtsid mind panna paari ühe tyybiga. Kutsusid ta siis kohale ja guess what?`See peaaegu õnnestus neil. Pange tähele- peaaegu. Igatahes asjast on hääd nii palju, et Maris,kes ei viitsinud mind bussi peale saata, ei pidanudki seda tegema, sest tyyp saatis mu ära...
Nii palju siis sellest...

Reedel olin Jaanalinnutalus tööl ning pidin seal õnneks aint 4h passima. Siis sain koju. Ja mis peamine- ma sain alakasse chopperiga. Alar viis. Oi see oli kaiff, kuid samas ka jube- mul polnud kiiver korralikult kinni ja prillid ähvardasid ka eest tulla, aga samas oli nii lahe, kui tuul sasis mu juukseid:D Vinge!

Laup olin ka jaanalinnus tööl ja omanikke polnud kohal. Mu ülesandeks oli seal bossu mängida:D:D Pidin majarentnikele näitama maja ja nendega ATV lepingud ära täitma. Samuti pidin tegelema paari suure grupiga kes jaanalinde külastada tahtsid ja ka toitlustuses kokkama. Naiss... See oli kõik enamvähem 2h jooksul. Päris väsitav. Aga we did it!

Ohjah. Täna igatahes keskuses tööl ja homme vaba päev. Õhtul aint autokool.

6/11/2008

Naer

0

Võtsin täna üle hulga aja tagant zekil, türklased, kes mulle seal olles kohutavalt külge ajas. Ja teate mis? Ta ei tundud mind ära. Rääkisime pikalt, enne kui ma jõudsin sinna kohta, et me oleme kohtunud. Oi kus tüüp kukkus vabandama.

Film: Diary of the dead

0

Stiil: õudusfilm, kuid samas ka sürr.
Film algas filmivõtetega- taheti filmida kuidas muumia ühte naist metsas taga ajab, aga see läks nässu. Siis kuulsid filmtegijad raadiost, et surnud ärkavad ellu ja tapavad elusaid. Alguses ei usuta seda, aga otsustatakse igaks juhuks koju minna. Teel satuvad tegelased kokku põlenud mehega, kes on ilmselgelt surnud, kuid kõnnib ringi. Samas ajab seltskonna autojuht kolm inimest alla, kes tunduvad elusad, kuid pole seda. Autojuht saab shoki ning tapab enda ja muutub elavaks surnuks. Aga seda alles siis, kui kamp on inimtühjas haiglas, kus on ainult elavad surnud. Liikuvaid laipu saab hävitada ainult neile pähe tulistades või sinna mingil viisil mulku tehes.
Film on üles ehitatud filmimisele. Taustaks räägib üks naissoost peategelane, kes on elus ja monteeris filmilõigud kokku. Film on kokku pandud videolõikudest, mida inimesed ise filmiksid. Meie võiks ka oma elu niimoodi filmida. See on justkui home-movie ainult horrori stiilis. Filmi lõpp jääb lahtiseks.
Moraal: Ära mängi surnutega, sest nad võivad elusatele kätte maksta.

Pilte:



6/08/2008

Punk on lahe!

5

Eile oli siis punk laulupidu. Hommikul läksime Elianiga kell 8 hääletama. Varuaeg oli meil kõva- 2h. Aga saime juba teise auto peale:/ Tartus otse kesklinna. See tähendas seda, et bussini oli meil 1,5h. Käisime Mc-s maasikakokteili joomas. Kell 10sõitsime bussiga Rakverre. Sõit kestis 3h. Rakveres orienteerusime kuidagi Vallimäele. Jõudsime just lõunasöögi ajaks. Saime ka särgid kätte, mis, nagu selgusid, olid väga lühikesed.
Siis oli vaba aega kella kolmeni. Käisime linna peal ringi. Kell kolm hakkas peaproov. Esimene tunne oli võimas. Palju parem kui tavalisel laulupeol. Supercalifragilisticexpialidocius. Laulsime kõik laulud läbi ja suundusime kogunemispaika. Muretsesin oma vanematele ka käepaelad.
Rongkäigu kognemispaigas tegi Liisa osadele soenguid. Liisa ja Inge ja Katre olid endale lasknud teha ehtsad värvilised punksoengud. Mul oli ka omamoodi soeng:D
Kui rongkäik liikuma hakkas, viimistleti veel soenguid. Kõndisime läbi linna ja mööda Vallimäge. Kell kaheksa hakkas laulupidu.
Esimese asjana oli presidendi kõne, mis kestis nii umbes 10-15 lauset. It rulez. Pärast seda oli linnapea kõne, mis kestis kaua ja oli igav, niiet rahvas hakkas teda maha karjuma. Edasi avati punkmonument, mis oli võrguline pealuu, mis vaatas taeva poole. Järgnes korraldaja Üllar Saaremäe kõne ja tule süütamine. Süütamine võttis kaua aega. Selle ajal laulis Üllar Anarchy in the Uk-d. Aarghhh, see oli liiga lahe. Ta oli seal puldis kirjeldamatult lahe- lendas kätega ja rokkis täiega. Ja laulis ka hästi. Aarghhhh!
Pärast kõnet hakkasid laulud pihta. Vahele luges Volkonski oma tekste. Ta luges kõik, mis paberile kirjutatud oli, k.a "Volk esimene tekst. TEkst üks.". Ja need vahetekstid olid ka hea. Suudest sai puljongi ja toru tehti Eesti ja Soome vahele. Koorilaulude vahele laulis Bonzo (?) ja HaleBopp. Viimane laul oli "Insener Garini hüperboloid" ja seda korrati ning TÕnu Trubetsky tuli ise seda mikrisse laulma. Ülicool:D Korraldajad ja dirigendid said endale pähe pärja asemel haaknõela. Laulud olid üldse väga lahedad.
Naljakat: Villu Tamme pakkus presidendile õlut. MA ei tea kas ta võttis vastu, või mitte.

Pilte:









Kaie sünna

0

Reedel kui biuka laagrist tagasi jõudsin, käisin kiiruga dushi all. Siis tõttasin häälega Tartu ja sain Tiinaga kokku. Andsin talle autokooli tunnistuse, sest ta sai koolieksamitest läbi ja pidi nüüd ARKi paberid saama.
Sürridega saime kokku Toomemäel. Vero oli meid otsima läinud ja kadus ise tükiks ajaks ära. Lõpuks kui ta tagasi tuli, siis jõime Gini ja sõime kooki. Edasi suundusime kaupsi, kus andsime mingitele reklaamitshikkidele ka kooki:D:D:D
Siis läksime Ekraani juurde ja Kaie ei teadnud kuni filmi alguseni, mis filmi me vaatame.
Selleks filmiks oli Seks ja Linn. VÄga mõnus film oli. Kõigile meeldis. Sisu ma rääkima ei hakka- äkki tahab keegi ise vaadata.
Kinost jooksime bussi peale ja Nõkku.

Biuka laager

0

Kolmapäevast reedeni olime siis bioloogia laagris Palupõhjal. Hommikul kell 10.00 hakkasime Nõost sõitma. Umbes kella 11 ajal jõudsime sinna. Panime telgid püsti ja avasime laagri. Meie laagri üheks juhiks oli Robert- sealne orgunnija.
Kella ühe ajal läksime u 15km pikale matkale. VÄga kuum ilm oli. Väsitav oli ka. Tagasi jõudes sai süüa ja sis oli natsa vaba aega. Käisime kanuuga sõitmas ja ujumas. Samuti korjasime putukavõrguga putukaid ja tapsime neid eetriga ja siis hakkasime neid määraja abil tuvastama. Õhtul läksime nahkhiiri vaatama ja pärast seda magama. Öö oli külm.
Järgmisel hommikul tõusime kella 5 ajal et linnulaulu kuulata. Hiljem sai natsa magada ja siis oli hommikusöök. Edasi läksime Pennuga taimi kotjama ja hiljem pidi neid määrama. Arvestuse üks osa oligi käes. Siis uurisime vee-elustikku. Ma tean nüüd millised on vesilest ja vesikirp ja mudatigu suudan ka ülejäänud tigude massist eristada. Päeval käisime veel süstaga sõitmas. Õhtupoole ka paadiga, kusjuures Sillu oli lahkelt nõus meie aerutajaks olema. Bless you! Õhtul tuli Ilmar Rootsi ja rääkis meile oma kohtumistest metsloomadega ja sellest, kuidas ta hunte peibutab. Samuti lasi ta lindilt metsloomade hääli. Öö oli soe.
Viimasel hommikul tegime talgutöid- poisid lõhkusid puid ja meie tegime kasevihtasid. Pärastlõunal näitasime Pennule laagrivihikud ette ja arvestus oligi käes. Siis sõitsime ühikasse.

Pilte laagrist:









Teisipäev

0

Oli geo eksam. Suht raske oli... Läbi saab aga kes teab kui hästi. Siiani tean, et panin päris mitme asjaga pange.
Igatahes kui geo läbi oli, läksime sürridega lõunakasse shoppama. Ostsin oma õele sünnaks ilusad püksid. Nägin ka ilusaid kingi, mida oleks endale tahtnud, aga paraku polnud piisavalt raha kaasas:(

6/02/2008

Eksamid

0

Täna sai siis mata ülemineku tulemused teada. Ma sain viie. Ise ei usuka kui ekoolist ei loeks... It's a miracle.
Füss oli muide kolm, nagu võis arvata.

Vahepeal olen tööl käinud. Homme on geo eksam. Siis on aint praks jäänud (biuka). Palupõhjal pidi palju sääski olema niiet sääsetõrje!!!